Voivatko tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdistyä treenivaatteissa?

Jos ammattiurheilijalta kysyttäisiin, mikä on ominaisuus, johon hän ensimmäisenä kiinnittää treenivaatteiden valinnassa huomiota, se ei varmastikaan ole tyylikkyys. No, he saavat tämän anteeksi, sillä puhumme nyt urheilijoista, joiden koko elämä pyörii maksimaalisten suoritusten ja lajin eliitin ympärillä. Tällöin on varmasti ihan ok, että vaatteilta vaaditaan paljon muutakin kuin tyylikästä ulkonäköä.

Mutta entäpä, jos puhumme nyt meistä tavallisista tallaajista? Jos kysyisimme keneltä tahansa vastaantulijalta, mihin ominaisuuksiin tämä kiinnittäisi ensimmäisenä huomiota treenivaatteiden valinnassa, olisi yksi suosittu vastaus varmasti vaatteen tyylikkyys – yhdessä hinnan lisäksi.

Monien mielestä tyylikkyys ja käytännöllisyys eivät kulje käsi kädessä vaatteiden kuin vaatteiden suhteen – ja vielä vähemmän, kun on kyse treenivaatteista. Onneksi meillä on kunnia kumota tämä myytti, sillä ei ole ollenkaan mahdotonta löytää tänä päivänä tyylikkäitä treenivaatteita, jotka soveltuvat samalla täydellisesti lajiin kuin lajiin!

Tyylikkäällä tavalla elämäsi kuntoon

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tyylikkäät treenivaatteet voivat auttaa kohottamaan motivaatiota liikuntaa kohtaan. Jo tämä yksistään tarjoaa meille kaikille syyn panostaa hyvännäköisiin treenivaatteisiin!

Samalla on kuitenkin hyvä tehdä ero urheilubrändien tuottamien vapaa-ajan vaatteiden ja urheiluvaatteiden välillä. Ei siis ole sama, mitä ostat vaikkapa Pumalta tai Adidakselta, sillä vaikka molemmat brändit ovat tullee tunnetuiksi urheiluvaatteistaan, brändeiltä löytyy tänä päivänä myös valtava valikoima urheilullisia vapaa-ajan vaatteita, jotka eivät kuitenkaan ole soveltuvia urheiluun.

Monet vaatebrändit ovat tarttuneet tähän markkinarakoon viimeisten vuosien aikana ja yksi näistä on pohjoismaalainen Aim’n, joka on erikoistunut valmistamaan naisille tyylikkäitä, ajattomia, käytännöllisiä ja laadukkaita urheiluvaatteita. Tämä vaatteiden valmistaja myös tietää, että jokainen laji vaatii treenivaatteilta erilaisia ominaisuuksia ja tästä syystä valikoimasta löytyy niin saumattomia ja kevyitä treenivaatteita joogaan ja pilatekseen kuin hikeä ja kosteutta sitovia napakoita treenivaatteita kuntosalille ja lenkkipolulle.

Tyylikkäät ja käytännölliset treenivaatteet sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä. Hyvin istuvan urheiluvaatteen tunnistaa siitä, että se ei nouse eikä valu treenin aikana, ei purista, ei hierrä eikä paina. Näin, koska itsetunto nousee tyylikkäiden treenivaatteiden myötä kohisten ja liikkuminen tuntuu käytännöllisissä vaatteissa mukavammalta, voit saavuttaa tavoitteesi helpommin!