Matkalaukku muotimessureissaajalle

Oletko innokas muodin seuraaja, joka kiertää muotimessuja Suomessa ja maailmalla? Esimerkiksi Milano ja Firenze ovat suosittuja matkamessukohteita, jotka saattavat löytyä sinunkin reissulistaltasi. Jos vastasit edellä esitettyyn kysymykseen “kyllä”, on tärkeää, että matkakaverinasi reissaa laadukas matkalaukku. Tällainen luotettava matkakaveri nimittäin säästää sinut monelta murheelta ja auttaa varmistamaan, että oma vaatetuksesi kulkee reissussa mukana näppärästi rypistymättä. Näin voit itsekin esiintyä messuilla eduksesi – ja kuka tietää, millaisiin kohtaamisiin tämä voi johtaa!

Riittävästi tilaa ja näppärät lokerot

Hyvässä muotimessureissaajan matkalaukussa on riittävästi tilaa sekä riittävästi erilaisia näppäriä lokeroita. Erilaiset kiinnittimet, kuten laukkuosan yli vedettävät henkselit, auttavat pitämään vaatepinosi järjestyksessä ja rypistymättä. Kiinnitä siis aivan erityistä huomiota matkalaukun sisätiloihin ennen lopullisen valintasi tekemistä!

Laadukkaat renkaat ja materiaali

Hyvä matkalaukku kulkee näppärästi mukana. Se on huomaamaton kaveri, jonka renkaat rullaavat kevyesti ja hiljaisesti. Optimaalinen matkalaukku muotimessuille on valmistettu hyvästä materiaalista, eikä se paina kovin paljon. Nykyisin lentokoneissa on tarkat painorajoitukset sekä ruumaan että matkustamoon menevien matkalaukkujen painon osalta ja jos matkalaukku painaa vähänkään liikaa, voi ylimääräinen maksu olla ikävä yllätys matkabudjetillesi. Tästä syystä onkin tärkeää, ettei matkalaukku paina kovin paljon. Näin sen sisältö voi painaa hieman enemmän. Kiinnitä huomiota myös laukun mittoihin, etenkin jos matkalaukku on tarkoitus ottaa mukaan matkustamoon. Yleensä matkustamoon kannattaa pakata mukaan vähintään yksi siisti vaatekerta, jolla pärjää paikan päällä ja pääsee hyvin alkuun, jos käykin niin, ettei ruumaan mennyt laukku saavukaan perille yhtaikaa kanssasi. Näin laukun myöhästyminen ei pilaa ensimmäistä päivääsi muotimessuilla, vaan pääset paikan päälle viimeisteltynä ja ennalta mietityssä asukokonaisuudessa.

Tyylisi piste I:n päälle

Parhaimmillaan matkalaukku voi olla tyylissäsi kuin piste I:n päälle. Se voi olla esimerkiksi tumman asun ainoa harkittu värikäs yksityiskohta – tai päinvastoin värikkään asukokonaisuuden ainoa harmaa varpunen. Onneksi nykyään on tarjolla niin valtavan paljon erilaisia matkalaukkutyylejä, että niiden joukosta on helppo löytää omaan tyyliin sopiva vaihtoehto, eikä erilaisten vaihtoehtojen seulominen edes vie kovin paljon aikaa, sillä nykyisin seulonnan voi hoitaa näppärästi erilaisissa verkkokaupoissa vaikka omalla lounastauolla.