Huolla käytetyt merkkivaatteet myyntikuntoon ja ansaitse rahaa uusiin

Laadukkaat merkkivaatteet kestävät yleensä käyttöä vuosikausia, kunhan niitä huoltaa oikein. Usein ne voivat kestää käyttöä jopa niin kauan, että niihin ehtii jo kyllästyä ennen kuin ne venähtävät siihen kuntoon, ettei niistä enää ole kuin räteiksi. Tällaisessa tilanteessa merkkivaatteet kannattaakin huoltaa myyntikuntoon ja ansaita ne myymällä rahaa uusiin, kenties vielä muodikkaampiin, merkkivaatteisiin.

Pese ja silitä ennen myyntiä

Ennen kuin käytetyt merkkivaatteet laittaa myyntiin, kannattaa ne ehdottomasti pestä ja silittää. Silityksen aikana saattaa jopa huomata vaatteissa sellaisia pikkuvikoja, joita ei ole aiemmin huomannut. Tämä auttaa kuvaamaan vaatteita potentiaalisille ostajaehdokkaille mahdollisimman totuudenmukaisesti, mikä puolestaan auttaa keräämään itselle mainetta luotettavana merkkivaatteiden myyjänä. Tyytyväinen asiakas ostaa sinulta usein uudelleenkin, kun taas tyytymätön asiakas saattaa jopa levittää sinusta huonoa mainetta muillekin potentiaalisille asiakkaille, eikä kauppa pian enää käy entiseen tahtiin – tai pahimmillaan se ei käy lainkaan huonon maineen seurauksena!

Kun vaatteet on pesty ja silitetty, saa niistä otettua erityisen hyviä ja houkuttelevia myyntikuvia. Tämä voi jopa nostaa vaatteiden hintaa, mutta ainakin se yleensä nopeuttaa myyntiä. Suosi myyntiin laitettavien merkkivaatteiden pesussa laadukkaita hajusteettomia pesuaineita, sillä nykyään yhä useampi haluaa, että vaatteet on pesty hajusteettomasti.

Lankkaa ja huolla kengät

Laadukkaat merkkikengät tekevät myös kauppansa, kunhan ne on huollettu ennen myyntiin laittoa ja kunhan niiden hinta on kohdallaan. Kengät kannattaa puhdistaa ja tarkistaa läpikotaisin ennen kuin ne ilmoittaa myyntiin. Nahkakengät kannattaa lankata, ja jos kengissä on rikkinäiset nauhat, kannattaa harkita niiden vaihtamista uusiin. Myös uudet pohjalliset voivat joissakin tapauksissa lisätä kenkien arvoa ja kiinnostavuutta.

Ota näyttävät myyntikuvat

Jos myyt käytetyt merkkivaatteesi netissä, kannattaa panostaa näyttäviin myyntikuviin. Käytä kuvissa kivaa taustaa ja varmista, että kuvat ovat selkeitä ja laadukkaita. Ota tarvittaessa vaatteista useita kuvia, joissa näkyvät koko vaatteen lisäksi myös vaatteen tärkeimmät yksityiskohdat. Mittojen ottaminen auttaa asiakasta arvioimaan, onko vaatteen koko hänelle sopiva, joten mitatkin kannattaa ilmoittaa jo myynti-ilmoituksessa, jos vain suinkin jaksaa ja viitsii.