Kesän muoti

Muoti seuraa luonnollisesti omaa aikaansa ja trendit vaihtelevat vuosi toisensa jälkeen. Kuitenkin satsaamalla tiettyihin perusvaatteisiin, voit säästyä suuremmilta tyylikriiseiltä ja siltä, että vaatekaappi on uusittava joka kesä. Muutamien perushankintojen avulla pääsee jo pitkälle.

Terveet hiukset ja iho

Hyvinvointi ja kauneus näyttävät aina hyvältä, oli vuosi mikä tahansa. Satsaa siis hiusten ja ihonhoitoon hankkimalla laadukkaita tuotteita, kuten Exuviance, jonka avulla hikoilusta rasvoittunut iho pysyy puhtaana ja terveenä.

Sandaalit tai ballerinat

Kesällä jalat hikoilevat ja moni kaipaa kevyempiä kenkiä tuomaan helpotusta helteeseen. Ostamalla parit siistimmät sandaalit, ballerinat tai mitkä tahansa helposti jalkaan vedettävät, kevyet kengät ei omaa kenkävalintaa tarvitse miettiä joka kerta. Kannattaa satsata neutraaliin väriin, joka sopii muiden vaatteiden kanssa.

Kesämekko

Kesämekko on kerrassaan ihana ja ajaton vaate. Se on kuumalla ilmalla miellyttävän viileä ja toisaalta viileämmässä säässä sen päälle voi helposti heittää takin tai huivin lämmittämään. Kesämekossakin kannattaa valita väri, josta pidät ja joka sopii muihin vaatteisiin, jolloin sitä on helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa.

Väljät kangasshortsit ja -housut

Mikäli ei välitä kesämekoista tai kaipaa vaihtelua, ovat väljemmät shortsit tai kangashousut hyvä vaihtoehto kesähelteille. Shortsien ei suinkaan tarvitse olla mauttomia, vaan niistä saa helposti tyylikkäät ja monet nykyään myytävistä shortseista menevät helposti jopa juhla-asuista. Kangashousut ovat klassinen, lähes kaikkeen sopiva vaatevaihtoehto, joita löytyy monissa väreissä ja tyyleissä.

Tyylikäs toppi tai t-paita

Monille kertyy kaappiin kymmeniä eri paitoja, mutta silti ei ole mitään päälle laitettavaa. T-paidoissa ja topeissa pätee sama sääntö kuin muissakin vaatteissa, eli kannattaa satsata helposti yhdisteltäviin väreihin ja valita muutama klassisen tyylikäs vaatekappale, joka sopii tarvittaessa arkeen ja juhlaan. Esimerkiksi silkki on kestävä materiaali ja hyvä myös kuumalla ilmalla. Lisäksi se on yksivärisenäkin tavallista t-paitaa tyylikkäämpi ja sopii pariksi näin moneen eri vaatekokonaisuuteen.

Suosikkikorut ja hatut

Korut ja hatut voivat parhaimmillaan muuttaa asun ilmettä kokonaan. Kannattaakin siis kokeilla rohkeasti, mitä esimerkiksi isommalla kaulakorulla saa aikaan tai miten hattu ja aurinkolasit muuttavat olemusta.