Valitse laadukas peili muotivaatefanille

Jos pidät muotivaatteista, haluat varmasti valita sellaisia vaatteita, jotka istuvat erityisen hyvin juuri sinulle ja jotka tuovat parhaat puolesi esiin. Toisinaan muotiliikkeiden, ja etenkin hämyisten kauppakeskusten, pukukopeissa voi kuitenkin olla vaikeaa tehdä nappiin menneitä ostoksia. Tästä syystä moni muotivaatteiden ystävä haluaakin kokeilla vaatteita ainakin vielä kerran kotona ennen kuin päättää lopullisesti pitääkö valitsemansa vaatteet vai palauttaako ne takaisin myymälään. Moni muotivaatteiden ystävä myös tilaa vaatteita netistä, jolloin kotona sovittaminen on erityisen tärkeää. Ei olekaan ihme, että laadukas peili on monen muotivaatteista pitävän luottoystävä! Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä laadukkaan peilin ostamiseen ja valintaan!

Mistä laadukas peili muotivaatefanille?

Laadukas peili muotivaatefanille löytyy BGA-verkkokaupasta. BGA on erikoistunut tyylikkääseen skandinaaviseen muotoiluun, joten sen tarjoamat vaihtoehdot sopivat hyvin myös skandinaaviseen sisustukseen. Tilaaminen BGA:lta on helppoa ja nopeaa. Lisäksi verkkoshoppailu säästää usein rahaa, jonka voi säästää vaikkapa seuraaviin muotivaateostoksiin. Säästyneen ajan voi käyttää asujen suunnitteluun ja oman tyylin hiomiseen.

Mitä kannattaa huomioida peilin valinnassa?

Peilin valinnassa kannattaa ottaa huomioon etenkin peilin koko. Valitse peili, joka on riittävän suuri, jotta sen edessä on helppo peilata vaatteita päästä varpaisiin. Ota huomioon myös tila, jonne peili on tarkoitus sijoittaa. Eteistilaan ja erilliseen pukeutumishuoneeseen kannattaa yleensä hankkia oma peili, sillä näin peilaaminen onnistuu näppärästi alusvaatteista päällysvaatteisiin ja oman asun ilmeen voi helposti tarkistaa vielä siinäkin vaiheessa, kun on jo astumassa ulos ovesta. Näin tyylistä ei tarvitse tinkiä minkään kerroksen osalta, mikä lisää vaatteiden kantajan itseluottamusta!

BGA:n normaalihintainen toimituskulu kustantaa asiakkaalle 6,90 euroa, mutta jos tilaat kerralla yli 69,90 eurolla, toimitetaan ostoksesi toimituskuluitta. Kannattaakin tutustua huolellisesti koko BGA:n peilivalikoimaan ja tilata kerralla kaikki tarvitsemasi peilit kodin eri huoneisiin.

Hyviä peilivaihtoehtoja muotivaatefanille

Esimerkiksi tyylikkäät Kaila-peilit ovat upea valinta muotivaatefanin kotiin. Tämä ruotsalainen merkki tarjoaa pelkistettyä laatua ja muotoilua kohtuullisin hinnoin. Klassinen ruotsalainen muotoilu sopii hyvin myös suomalaiseen kotiin, sillä siinä korostuu tyylikkyys, minimalismi sekä toimivuus. Muotoilussa on kuitenkin käytetty modernia otetta, joten tyyli sopii hyvin myös muotia seuraavan kotiin.

Jos BGA:n valmiiden peilimallien joukosta ei tunnu löytyvän juuri sitä oikeaa mallia, kannattaa tutustua mahdollisuuteen tilata peili BGA:lta mittatilaustyönä. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, jos haluat löytää erityisen suurikokoisen peilin tai hieman tavallisuudesta poikkeavan mallisen peilin.

Peilit valaistuksella ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi meikkipöydälle tai kylpyhuoneeseen, sillä niiden äärellä on helppo luoda muotiasuun sopiva meikki ja kampaus, jotka viimeistelevät muodikkaan kokonaisuuden. Tutustu esimerkiksi BGA:n Kaila-malliston meikkipeileihin, joiden hinnat vaihtelevat sadan euron molemmin puolin. Pienempiä mukana kuljetettavia taitettavia Kaila-meikkipeilejä valaistuksella voi löytää jopa alle 15 eurolla. Tällainen peili on näppärä sujauttaa käsilaukkuun ja ottaa mukaan kaikkialle. Taitettava Kaila-meikkipeili on myös kiva lahjaidea muodista ja meikeistä pitävälle ystävälle tai muulle läheiselle!