Tyylivinkit

tyylivinkit-2Oman tyylin löytäminen helpottaa paitsi pukeutumista, myös arkea. Aamulla on nopea valita kaapista sopiva asu kun siellä olevat vaatteet sopivat yhteen, ne sopivat kantajalleen ja niissä tuntee olonsa hyväksi. Kauneus ja terveys listasi vinkit naiselliselle vartalolle ja tärkeimpänä vinkkinä on muistaa ettei naisellista siluettia kannata yrittää peittää. Tiimalasivartaloisen olisi hyvä suosia tyköistuvia vaatteita, etenkin yläosassa. Inspiraatiota omaan tyyliin voi etsiä, vaikka 50-luvulta jolloin naisellinen pukeutuminen eli kulta-aikaansa ja vyötäröä korostettiin. Löysät yläosat, esimerkiksi empirelinja ei tiimalasivartaloa pue, vaan saa sironkin naisen näyttämään paljon kokoaan isommalta tai viimeisillään raskaana olevalta. Joten jos sinulla on luonnostaan naisellinen tiimalasivartalo ota siitä kaikki irti ja korosta sitä pukeutumalla oikein.

Naisellinen ja ajaton ruutukuosi

Erilaiset ruutukuosit ovat printtikuvioiden klassikoita ja tuovat mukanaan tuulahduksen menneestä maailmasta, esimerkiksi gingham ruutu tuo mieleen Brigitte Bardot’n.. Silloinkin kun ruudut eivät ole trendien aallonharjalla, ne ovat klassisen tyylikkäitä ja ajattomia ja ansaitsevat paikkansa vaatekaapissasi. Esimerkiksi punapohjaiset ruutukankaat näyttävät upeilta syksyn ja talven harmaudessa. Jos kaipaat ideoita kuinka pukeutua ruutuun, Me Naiset neuvoo, mikä sopii ruutukuosin kanssa. Ruutumekot ja bleiserit kannattaa valita mahdollisimman hillityissä väreissä että niitä on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin. Yhdistä skottiruudulliseen hameeseen yksivärinen yläosa ja siihen sopivat sukkahousut. Väriksi voit valita esimerkiksi mustan, tai jonkun hameen ruutukuosissa esiintyvistä väreistä. Pidä asun muut yksityiskohdat mahdollisimman neutraaleina, niin lopputulos on hillityn tyylikäs. Mustavalkoiset ruutukuosit heräävät eloon ja näyttävät erityisen hyviltä kirkkaiden värien parina, pue esimerkiksi punainen neule pepitaruutuisten pitkien housujen kanssa, toki musta tai valkoinen yläosa toimii myös. Ruutuihin voi yhdistellä rohkeasti muitakin printtejä, modernin, tai jopa hieman punkahtavan ilmeen aikaansaamiseksi. Silloin on kuitenkin hyvä pitää asusteet mahdollisimman eleettöminä ettei lopputuloksesta tule sekava. Jos suosit pukeutumisessa lähinnä yksivärisiä vaatteita, saa asusta ruudullisella huivilla tai laukulla nopeasti persoonallisemman.

Victoria Beckham hallitsee naisellisen siluetin

Naisellinen tyyli on parhaimmillaan persoonallinen ja kantajalleen sopiva. Klassikot, kuten kietaisumekot, trenssit, leveälahkeiset pitkät housut ja kauniisti laskeutuvat kankaat, ovat aina muodissa ja olennainen osa naisellista tyyliä. Victoria Beckhamin suunnittelemilla vaatteilla on helppo luoda naisellinen siluetti. Victorian mallistosta löytyy vaatteita joissa vyötärö on oikealla kohdalla, helmat hulmuavat ja kaula-aukot ovat välillä hyvinkin avonaisia. Jopa malliston miehekäs smokki on leikattu imartelemaan naisen vartaloa. Kun poptähdestä ja jalkapalloilijan vaimosta muotisuunnittelijaksi loikannut Victoria Beckham lanseerasi oman mallistonsa vuonna 2008, suhtauduttiin siihen muotipiireissä aluksi ylimielisesti ja epäilevästi. Victorian statuksen julkisuuden henkilönä uskottiin vaikuttavaan vaatteiden myyntiin enemmän kuin hänen kykynsä suunnittelijana. Mutta kahdeksassa vuodessa Victoria Beckham on todistanut epäilijöilleen kerta toisensa jälkeen olevansa lahjakas ja ajan hermolla oleva suunnittelija. Victoria ymmärtää kuinka naisellisesta vartalosta saadaan parhaat puolet esiin. Hän on luonut malliston toisensa jälkeen omaa näkemystään ja tyyliään peräänantamattomasti toteuttaen ja voittanut niin muotimaailman kuin suuren yleisön puolelleen. Victoria Beckhamin uusi mallisto on tyylin huipulla, täynnä toinen toistaan upeampia naisellisia moderneja klassikoita.